0316 - 344 336 info@lohrliften.nl

Liftstoring laten oplossen in regio Doetinchem

Ervaren professionals
Snelle levertijd
24/7 bereikbaar

Wilt u uw liftstoring laten oplossen in de omgeving van Doetinchem, Arnhem en Deventer? Lohr Liften uit Zevenaar is een betrouwbare liftpartner met veel ervaring. Een storing komt altijd op een slecht moment en veroorzaakt paniek bij de inzittende. Daarbij is een defecte lift erg hinderend, zeker als u ergens bovenin moet zijn. Laat uw liftstoring daarom snel en vakkundig door ons oplossen

liftservice foto

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat een liftstoring snel en secuur door ons oplossen

Als liftonderhoudsbedrijf zorgen we ervoor dat we een liftstoring zo snel mogelijk oplossen. Want een storing kan voor veel stress en ongemak zorgen. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar met onze hulplijn. Zo hoeft u nooit lang in de problemen te zitten. Met onze geavanceerde technologieën en vakkundige werknemers helpen we u graag verder.

Voorkom storingen met goed onderhoud

Voorkom dat het een terugkerend probleem wordt door geregeld liftonderhoud te plegen. Een liftstoring voorkomen is beter dan een liftstoring oplossen. We sluiten graag een onderhoudsovereenkomst af die bij wensen en behoeften aan past. Bij het onderhoud stellen we hoge eisen omtrent kwaliteit en veiligheid. Bent u nog geen klant van ons? Bekijk dan gerust ons aanbod in liften.

Neem snel contact met ons bij een storing

Is uw lift flink verouderd? Dan hoeft u deze niet altijd helemaal te laten vervangen. Wij renoveren uw lift deskundig, zodat alles weer goed werkt. Wilt u uw liftstoring door ons laten oplossen? Neem dan eenvoudig contact met ons op en vraag een offerte aan. Stuur een e-mail naar info@lohrliften.nl of bel gerust naar 0316-344336.

Menu