0316 - 344 336 info@lohrliften.nl

Liftservice

Ervaren professionals
Snelle levertijd
24/7 bereikbaar

Voor hoge kwaliteit liftservice rondom Deventer, Arnhem en Doetinchem moet u bij ons zijn. Het oplossen van een liftstoring is bij ons zo gebeurd. Bij Lohr Liften in Zevenaar streven we ernaar om onnodige onderbrekingen van uw liftdienst tot een minimum te beperken. Wij garanderen dat uw lift veilig en betrouwbaar blijft functioneren, en staan klaar om u te helpen bij elke stap van het onderhoudsproces. Bovendien bieden we ook 24/7 noodhulp aan, zodat u zeker weet dat uw lift snel weer in werkende staat is in geval van een storing. Uw liftstoring oplossen doen we middels onze liftservice snel en secuur.

liftservice foto

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Met onze liftservice voorkomen we eventuele storingen

Een liftstoring voorkomen is beter dan een liftstoring oplossen. Daarom komen we graag langs om regelmatig liftonderhoud uit te voeren. Om de beschikbaarheid van de liften zo hoog mogelijk te houden, worden vervangingen zoveel mogelijk gecombineerd in een beperkte periode van drie, vier of vijf jaar. Op deze manier worden gebruikers zelden geconfronteerd met onverwachte stilstand van een lift. We bieden bij onze liftservice tot wel tien jaar garantie aan, voor het oplossen van eventuele liftstoringen.

Verschillende overeenkomsten

Een klant kan bij onze liftservice kiezen tussen drie verschillende soorten overeenkomsten. Het aantal visites, de wijze van storingsopvolging en hoe het onderhoud wordt uitgevoerd, worden hierin benoemd. Het aantal visites wordt afgestemd op de toegepaste componenten, conditie, omgeving en het gebruik van een lift. Als liftonderhoudsbedrijf zorgen we voor een overeenkomst die voordelig is voor uw project. Een liftstoring oplossen hoeft niet duur te zijn.

Onderhoudsbegrotingen

Wij bieden bij onze diensten professionele lift onderhoudsbegrotingen aan, om de beschikbaarheid en efficiëntie van uw liften te garanderen. We maken in overleg meerjaren onderhoudsbegrotingen voor liften die prognoses geven van de te verwachten kosten voor vervanging van liftonderdelen. Door slijtende onderdelen in een overzicht te plaatsen en daaraan de vervangkosten te koppelen, ontstaat een duidelijk beeld van het jaarlijks benodigde budget.

Neem contact met ons voor hulp

Storingen en mankementen komen vaak voort uit veroudering. Wij moderniseren uw lift graag om dit te voorkomen. Wilt u uw liftstoring oplossen met onze liftservice? Benader ons dan via ons e-mailadres info@lohrliften.nl of ons telefoonnummer 0316-344336 en vraag een offerte aan.

Menu