0316 - 344 336 info@lohrliften.nl

Platformlift LL-2000

Wij ontwikkelden een nieuw type platformlift, compact en met weinig verloren ruimte. Een eenvoudige oplossing om aan een gebouw een lift (inclusief schacht) toe te voegen. Ook in of aan nieuwe gebouwen is deze lift geschikt, gezien de minimale bouwkundige afmetingen. De LL-2000 is een volwaardige lift die aan alle normen voldoet. De LL-2000 is wereldwijd gepatenteerd.

Neem contact op

De snelheid van een platformlift mag maximaal 0,15 m/sec. zijn. Een standaard platformlift met handbediende deuren, wordt bediend door een drukknop vast te houden totdat de lift stopt. De LL-2000 werkt als een normale lift.

De LL-2000 heeft in de regel niet meer dan drie stopplaatsen. Door de lage snelheid zou het erg lang duren voordat hoger gelegen etages zijn bereikt. Omdat de bouwhoogte van de LL-2000 beperkt is, is het mogelijk de lift grotendeels in de werkplaats te bouwen. Daarna kan het geheel met een hijskraan op de bestemming worden geplaatst.

Technische specificaties

  • Hefvermogen tot 2000 kg
  • Snelheid tot 0,15 m/s
  • Afmeting in overleg
  • Aandrijving hydraulisch
  • Putdiepte 10 tot 15 cm
  • Automatische deuren
  • Tot 10 jaar garantie

De besturing en de aandrijving van de LL-2000 kunnen worden geïntegreerd in het schachtontwerp. Het is ook mogelijk beide onder te brengen in een bestaande ruimte, in de buurt van de lift.

De LL-2000 is geschikt voor zowel rolstoel- als personenvervoer. Bij de grotere hefvermogens is de LL-2000 ook geschikt voor goederenvervoer en als bedden- of brancardlift. De LL-2000 is leverbaar met een hydraulische aandrijving.

De inrichting en uitstraling van de LL-2000 is maatwerk dat voor de levering met de klant wordt afgestemd. De mogelijkheden hierin zijn bijzonder groot.

Andere mogelijkheden

Tot wel 10 jaar garantie

Een snelle levering

24/7 bereikbaar

Reparatie & onderhoud

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est.

Neem direct contact op
Copyright Lohr Liften 2022

Menu