0316 - 344 336 info@lohrliften.nl

Goederenliften

Wij bieden een groot assortiment goederenliften aan. Ook voor deze liften geldt dat ze naar wens kunnen worden uitgevoerd en vormgegeven.

Neem contact op

Evenals een personenlift van Lohr Liften, zijn de goederenliften ook op veel manieren aan de wens van de opdrachtgever aan te passen. De bouwkundige situatie is hierin leidend, naast de wensen van de gebruiker.

De soort transport door de goederenlift is vaak bepalend voor de uitvoering daarvan. Als voorbeeld wordt in de voedselverwerkende industrie vaak roestvast staal 316 toegepast.

De grootte, hefvermogen en het aantal ritten per uur zijn factoren die meewegen in het ontwerp van de goederenlift. Voor elk type goederenlift zijn deze factoren van belang.

  • Hefvermogen tot 10000 KG
  • Snelheid tot 1.75 m/s
  • Afmeting in overleg
  • Aandrijving tractie of hydraulisch
  • Met of zonder machinekamer
  • Automatische deuren
  • Tot 10 jaar garantie

Een goederenlift van Lohr Liften kan met of zonder schacht worden geleverd.

De besturing en de aandrijving van de goederenlift kan worden geïntegreerd in het schacht ontwerp. Het is ook mogelijk beide onder te brengen in een bestaande ruimte, in de buurt van de lift. De aandrijving kan als tractie-, hydraulisch of met kettingen worden uitgevoerd.

Goederenliften zijn geschikt voor de meest uiteenlopende voorwerpen, maar zijn ook voor personenvervoer geschikt te maken.

De inrichting van de goederenlift is maatwerk, dat voor de levering met de klant wordt afgestemd. De mogelijkheden hierin zijn bijzonder groot.

Andere lift mogelijkheden

Tot wel 10 jaar garantie

Een snelle levering

24/7 bereikbaar

Reparatie & onderhoud

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est.

Neem direct contact op
Copyright Lohr Liften 2023

Menu