0316 - 344 336 info@lohrliften.nl

Lift laten maken Doetinchem

Ervaren professionals
Snelle levertijd
24/7 bereikbaar

Om uw lift te laten maken in de omgeving van Arnhem en Doetinchem, schakelt u Lohr Liften uit Zevenaar in. Wij zijn de specialist in het repareren, moderniseren en onderhouden van liften. Een kapotte lift is erg onhandig en zorgt voor veel stress, zeker als u boven in een gebouw zit. Neem daarom geen risico en kies voor ons deskundige bedrijf om uw lift te laten maken.

liftservice foto

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Schakel ons in om uw lift vakkundig te laten maken

Wij beschikken als ervaren liftonderhoudsbedrijf over geavanceerde technologieën en kennis om uw lift deskundig te laten maken. Een liftstoring komt altijd op het verkeerde moment. Voorkom daarom onverwachtste problemen door een passende onderhoudsovereenkomst met ons aan te gaan. Wij bieden hierbij uitstekende liftservice aan, om u zo goed mogelijk van dienst te zien. Zo zijn we 24/7 bereikbaar voor noodgevallen en hoeft u nooit lang vast te zitten.

Vraag een offerte of neem contact op met ons voor advies

Een klant kan bij onze liftservice kiezen tussen drie verschillende soorten overeenkomsten. Het aantal visites, de wijze van storingsopvolging en hoe het onderhoud wordt uitgevoerd, worden hierin benoemd. Het aantal visites wordt afgestemd op de toegepaste componenten, conditie, omgeving en het gebruik van een lift. Als liftonderhoudsbedrijf zorgen we voor een overeenkomst die voordelig is voor uw project. Een liftstoring oplossen hoeft niet duur te zijn.

Menu