0316 - 344 336 info@lohrliften.nl

Liftmodernisering

Veroudering van liften zorgt met het verstrijken van de tijd voor steeds meer mankementen. Uiteindelijk moeten componenten worden vervangen om een goede werking te blijven garanderen. Samen met de vernieuwingen kan ook het veiligheidsniveau van een lift worden opgewaardeerd. Tevens kan de uitstraling van een lift worden aangepast aan nieuwe wensen.

Er wordt wel eens aangenomen dat een lift uiteindelijk compleet moet worden vervangen. Dit is echter meestal niet nodig. Wij vervangen de noodzakelijke componenten, zodat de lift weer kan presteren als nieuw. Door onze hoogwaardige aanpak kunnen wij garant staan voor een lange levensduur met weinig storingen.

Veel moderniseringen worden uitgevoerd naar aanleiding van meerjaren onderhoudsbegrotingen. Het grote voordeel hiervan is dat de uitvoering gepland kan worden op het best mogelijke moment. Maar ook naar aanleiding van een defect component of de wens tot opwaardering, worden moderniseringen door ons uitgevoerd.

Neem contact op

Wensen en mogelijkheden

Onze aanpak stoelt op snelheid, flexibiliteit en efficiëntie. De snelheid is terug te vinden in de relatief korte tijd voorafgaand aan een modernisering. De flexibiliteit van ons bedrijf stelt ons in staat gaandeweg nog wijzigingen door te voeren in planning of uitvoering. Door verschillende onderdelen in één werkgang te vervangen verhogen wij de efficiëntie van onze projecten

De wensen van onze opdrachtgevers zijn de uitgangspunten voor het moderniseren van een lift. Voorafgaand adviseren wij vrijblijvend over de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden. Ons advies richt zich voornamelijk op het gebruik van de lift. Als er sprake is van een langer durende stilstand van een lift gedurende een uitgebreide modernisering, dan kunnen wij zorgen voor alternatieven om gebruikers te vervoeren.

 

Tot wel 10 jaar garantie

Een snelle levering

24/7 bereikbaar

Copyright Lohr Liften 2022

Menu