Nieuwbouw

Maatwerk en Keuring

Tot wel tien jaar garantie

Lohr Liften maakt zowel standaard als uitzonderlijke liften. Wij geven tien jaar garantie op liftinstallaties die door ons geleverd zijn. Deze garantie heeft betrekking op alle materialen die niet aan slijtage onderhevig zijn. Wij garanderen u een kwalitatief goede liftinstallatie.

 

De techniek en producten die toegepast worden in nieuwe liftinstallaties, blijven bekend bij onze medewerkers door middel van goede opleidingen. Zo is een goede werking van uw liftinstallatie ook in de toekomst gegarandeerd.

``Een goede werking van uw liftinstallatie is gegarandeerd!``

Maatwerk

Onze glazenliften zijn een toonbeeld van representativiteit en eigentijds comfort. In onze liftinstallaties op maat wordt duidelijk zichtbaar dat een goede werking wordt gecombineerd met de uitstraling van een gebouw. Wij betrekken u zoveel mogelijk in het hele traject van ontwerp tot bouw, zodat de lift helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Uiteraard behelst ons maatwerkpakket niet uitsluitend glazenliften. Ook personen- en goederenliften, panoramaliften kunnen volgens ons maatwerksysteem worden gefabriceerd

Veilig, snel en betrouwbaar

Welk type liftinstallatie uw voorkeur ook heeft, ze blinken allemaal uit in veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn ze ook nog eens geluidsarm. Alle standaard liftinstallaties zijn voorzien van de nieuwste technische voorzieningen. Hierdoor wordt een goede werking van dit type liftinstallatie gegarandeerd.


Het type lift, dat wij bij u kunnen installeren, hangt van de volgende factoren af:


  • Mate en hoeveelheid van gebruik

  • Gemiddeld te vervoeren gewicht

  • Architectuur en inrichting

  • Budget

Meer te weten komen over uw mogelijkheden?

teamcreativeNieuwbouw